Trec Whey 100 – aukštos kokybės baltymų šaltinis, sudarytas tik iš 100% išrūgų baltymų koncentrato! Šis baltymas pasižymi greitu įsisavinimu, dideliu BCAA ir L-glutamino kiekiu, todėl yra puikus pasirinkimas tiek raumenų auginimui, tiek greitesniam atsistatymui po treniruočių.

Pagrindinės savybės:

  • Aukštos biologinės vertės išrūgų baltymai
  • Vienoje porcijoje – 21 g baltymų
  • Tinka dietos metu arba auginant liesą raumenų masę
  • Greitai tirpsta, puikaus skonio
  • Pasižymi dideliu BCAA ir L-glutamino kiekiu
  • Greitai virškinami baltymai su aukštos kokybės išrūgų baltymų koncentratu.

Kodėl verta rinktis Trec Whey 100?

Trec Whey 100 yra puikiai subalansuotas produktas, skirtas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems sportininkams. Jo sudėtyje esantys baltymai prisideda prie raumenų masės augimo ir palaikymo. Dėl greito įsisavinimo organizmas gali efektyviai panaudoti šį baltymų šaltinį po treniruotės.

Kada geriausia vartoti?

Rekomenduojama gerti 1–2 porcijas per dieną. Vieną porciją (30 g) sumaišykite su 200–300 ml vandens arba pieno. Idealiausia vartoti ryte, iškart po treniruotės arba pagal baltymų poreikį.

Maistinė vertė (1 porcijoje – 30 g):

KomponentasKiekisKiekis per 90 gKiekis per 30 g
Energija1474 kJ / 347 kcal1319 kJ / 311 kcal408 kJ / 96 kcal
Riebalai1,7 g1,5 g0,5 g
Sočiųjų riebalų1,1 g1,0 g0,3 g
Angliavandeniai7,0 g6,3 g1,9 g
Cukrus3,8 g3,4 g1,0 g
Baltymai76 g68 g21 g
Druska0,68 g0,61 g0,18 g

Veikliosios medžiagos:

KomponentasKiekis per 100 gKiekis per 90 gKiekis per 30 g
Išrūgų baltymų koncentratas94,65 g85,19 g28,40 g

 

AMINOGRAMAS (Aminorūgštys)

AminorūgštisKiekis (%)
Kwas L-Glutaminowy15.30 %
L-Leucyna9.09 %
L-Lizyna8.31 %
Kwas L-Asparaginowy7.63 %
L-Treonina5.83 %
L-Izoleucyna5.60 %
L-Prolina5.28 %
L-Walina4.79 %
L-Alanina4.39 %
L-Seryna4.01 %
L-Fenyloalanina2.49 %
L-Tyrozyna2.35 %
L-Metionina1.93 %
L-Arginina1.68 %
L-Glicyna1.41 %
L-Histydyna1.40 %
L-Cysteina1.22 %

Sudėtis:

Izoliuoti baltymai (CFM išrūgų baltymų izoliatas), kakao milteliai (priklausomai nuo skonio), aromataisukralozė.